godmorgon fredag.

Den här veckan har varit minst sagt kaotisk. Efter skolan har jag och några tjejer varit kvar i skolan och pysslar fram tills 7-8 på kvällen. Det har varit väldigt kul! Samtidigt som det känns som jag suttit i telefon 24/7. Det har kommit upp så väldigt mycket kul på sistone.

Först och främst så har jag fått äran och uppgiften att vara sminkansvarig för musikalen som Degeer gymnasiets alla estet elever sätter upp varje år. Vi har redan satt igång arbetet för fullt och nästa vecka ska jag till Norrköping för att göra affischen! Det som känns extra spännande och som är nytt för i år, för alla, är att den ska sättas upp på östgöta teatern. YO!

Sen har grabbarna från crazy pictures hört av sig, så onsdag nästa vecka ska vi göra ett litet projekt i norrköping. Det ska också bli väldigt kul!

OCH, sist men inte minst, ikväll ska jag iväg och göra en photosession med Nicole. Det ska också bli väldigt kul!

Tyvärr har jag inga roliga bilder på nått än så länge, men på måndag ska vi sminka in våran näsa som vi jobbat med i två veckor. Vi har fått göra en helt egen, ny näsa, i gelatin. En lång process när man gjuter av, gipsar, gipsar, filar, modelerar i lera, gipsar, gelatinar osvosvosv. JA, ni ska få se resultat.

TACK och hej.
TJA.

Sjukt längsen jag uppdaterade, det är inte okej. jag vet. Men, som vanligt har det varit mycket att stå i. Först jul, bortrest i några veckor. Sen drog skolan igång, massa roliga projekt. Ja, ni vet, dåliga bortförklaringar. MEN, nu är det dags. har införskaffat en ny kamera så nu är det lättare att dokumentera allt lite oftare när kameran får plats i väskan! :)

På dessa bilder har vi Jessica insmikad i min fantasiperuk. Hon passar. Bilderna är inte topptopp.. men jag är nöjd iallafall!

Borde jag vara nöjd?

hejdå.

 


RSS 2.0